Over ons

Kivi Natuursteen BVBA is een natuursteenbedrijf, gelegen te Bree. Het bedrijf zelf bestaat al sinds de jaren vijftig en was eerder bekend onder de naam Ingo Natuursteen NV. Het bedrijf werd oorspronkelijk opgericht door de gebroeders Raymond en Marcel Janssen.

Wij zijn ondertussen uitgegroeid tot een industrieel bedrijf dat in heel Belgisch Limburg en ver daarbuiten bekend staat voor hoogwaardige, exclusieve natuursteenproducten. Natuursteen wordt hier gevormd van half afgewerkt product tot afgewerkt product. Dat afgewerkt product wordt dan ook geleverd en geplaatst door onszelf.

Het gamma dat we aanbieden is zeer gevarieerd en uitgebreid. Dit van vloeren tot wanden, binnen – en buitentrappen en van vensterbanken tot dorpels.

Voor het fabriceren van deze op maat gemaakte producten wordt uitsluitend hoogwaardig materiaal gebruikt zoals graniet, marmer, composiet en Belgische blauwe hardsteen, beter bekend als arduin. Dit laatste product geniet steeds vaker de voorkeur bij architecten vanwege de ongekende toepassingsmogelijkheden en esthetische kwaliteiten. Belgische blauwe hardsteen is inzetbaar om onder andere plinten, deuromlijstingen en raamdorpels van te creëren, maar ook als massieve toepassing voor douchebakken, ligbaden, wasbakken of zelfs grafstenen.

Sinds 1 juli 2013 werd dit bedrijf overgenomen door Ronny en Prisca, die eerder al actief waren als medewerkers bij Ingo Natuursteen NV. Omdat André, de eigenaar van Ingo, andere ambities had, kregen zij de opportuniteit het bedrijf over te nemen. Aangezien Ronny en Prisca zelf het bedrijf op handen dragen en volledig achter de visie en missie stonden van André, waren zij de geschikte personen om het bedrijf aan over te dragen. Zijn missie was klanten tevreden stellen met perfect afgewerkte producten en plaatsing van deze producten. Zijn visie was op lange termijn steeds klaar te staan voor de klanten en dit zal hij voorlopig ook nog verder blijven doen, maar nu als medewerker van het nieuwe bedrijf, KIVI Natuursteen BVBA.

Ronny en Prisca zullen hun hart en ziel blijven leggen in alles waar André bekend voor stond en willen hiermee, net als André, klaarstaan voor klanten en hen bijstaan met raad en werk op professioneel niveau.